Informatikai tartalmak az it-sziget.hu-n

Elérkeztük egy újabb mérföldkőhöz. A rimelek.hu már 2009 óta működik és ezalatt sok-sok szünettel ugyan, de azért sok tartalom is született keverve a verseket az informatikával. A mai nappal megvalósult a régi terv. Minden, ami informatika, átkerült az it-sziget.hu weboldalra. Így itt ezentúl a verseké az egyeduralom, illetve minden személyes gondolaté, amit úgy érzek, megosztanék a nagy világgal egy bejegyzés formájában.

Köszönöm mindenkinek, aki a facebookon kedvelte az oldalt és természetesen örömmel veszem, ha továbbra is velem tartotok. Aki viszont kizárólag a programozásért, rendszergazdai tartalmakért követett, javaslom, hogy az it-sziget.hu facebook oldalán tiszteljen meg egy like-kal, ahol hamarosan több, már elkészült fejlesztésről fogok hírt adni, illetve várható, hogy nagy hangsúlyt fog kapni a konténerizáció. Egészen pontosan a Docker.

Nem csak az új oldal jelenti a változást, hanem nagy valószínűséggel itt is várható, hogy új színekbe öltözünk. Addig is, ha újra megszáll az ihlet, nem tartom vissza magam, és felkerül a weboldalra.

Ha bárkinek bármi észrevétele, kívánsága van, kérem azt is ossza meg velem. Minden véleményért hálás vagyok.

Kategóriák: 
Megosztás/Mentés

Új hozzászólás