Helyzetjelentés, bejegyzések

Egy ideje már csak arról számolok be, hogy nem számolok be semmiről. Én sem örülök neki, mert sok gondolat, ötlet leíratlan marad, és az oldal eredeti célját nem éri el. Azaz, hogy a talán hasznos ismereteket megosszam a nagy világgal. De ha az ember elvállal valamit, akkor azt fejezze is be! Éppen ezen vagyok. Azután jöhetnek ismét az ötletek és azok megvalósítása. Új cikkek, új versek.

Közben pedig azon gondolkodtam, jobban kitölteném a "blog" kategóriát is a jövőben. Ha már nincs szakmai cikk, beszámolnék a velem, vagy a környezetemben történt említésre méltóbb eseményekről. Nem egyszerű a helyzet, mert nem célom helykitöltő kategória vezetése. Az egyes események pedig kit érdekelnek? Egy olvasóm biztos lenne, de nem szeretném, ha csak egy maradna. :)

Ugyanakkor talán jó volna szakítani a verselgető IT robot stílussal és egy kicsit másképp is megmutatkozni. A szakmai cikkek kidolgozása idő, mert az alaposság híve vagyok. Verset sem lehet csak összecsapni. Az események viszont történnek maguktól: konferenciák, felismerések, hardvervásárlás, tapasztalatok, humoros történések. Azt megígérhetem, hogy a nagyon magánjelegű siralmaimmal senkit nem fogok untatni. Nem lesz téma, hogy mit reggeliztem, kivéve, ha a Bahamákon történt celebsereg társaságában.

Hogy meddig fogom tudni ezt folytatni, és egyáltalán el fogom-e tudni kezdeni, az majd kiderül. Minden esetre a cél ez. A visszajelzések viszont nagyon fontosak. Semmi esetre sem szeretnék szemetet gyártani. Így azt kérem, ha valakinek az itt felvázolt bejelentésről véleménye van, ne habozzon megírni. Ez persze igaz bármelyik bejegyzésre, mert az alapján tudok változtatni a módszereken, amennyiben én is úgy látom, hogy a visszajelzések erre okot adnak.

Kategóriák: 
Megosztás/Mentés

Új hozzászólás